Joomla 2.5 Slideshow created by users based hosting reviews hosing guide and ratings.

Нови електрически задвижвания от SMC

Висока надеждност, лесни за настройка- това са само някои от предимствата на новите въртящи електрически задвижвания от серия LER, предлагани от SMC

Въз основа на постигнатия успех от представянето на серия електрически задвижвания LE на пазара, безспорните лидери в областта на пневматиката SMC обявиха създаването на нови, компактни, високо- надеждни въртящи електрически задвижвания от серия LER с възможност за контрол на позициониране, скорост и ускорение при тръгване и спиране.

LER се предлагат със собствен контролер с предварително зададени изходни параметри на задвижването, което значително намалява времето за инсталиране и програмиране.
До 64 точки на позициониране с точност ±0.05º. С възможност за настройка в крайно положение ±2º, при монтиране на допълнителни външни ограничители, което повишава и прецизността до ±0.01º.

Освен стандартното си изпълнение, задвижванията са с възможност за прецизно изпълнение. Максималния въртящ момент е 10 N.m. LER осигуряват плавен ход, висока скорост на движението до 420º/s и ускорение до 3000º/s2 .

Не на последно място, в случай че липсата на монтажно пространство е от значение, серия LER ,въпреки вградения стъпков мотор, са изключително компактни благодарение на ниско-профилния си дизайн.

© © 2020 КАСИ Аутомейшън. Всички права запазени.