Joomla 2.5 Slideshow created by users based hosting reviews hosing guide and ratings.

Контролери Haiwell

 

Xiamen Haiwell Technology Co, .Ltd е създаденa през 2005 г. и е световен лидер в производството на контролери за автоматизация. Компанията е високо технологична интегрираща независими изследователи и разработчици и се занимава с производство и мърчандайзинг. Като един от първите участници на пазара на индустриален контрол в Китай. Haiwell се ангажира с дългогодишно проучване и разработване на система за управление на индустриалната автоматизация.

 

В момента основните продукти на компанията включват: контролери, HMI, Cloud SCADA, интелигентен портал, безжичен комуникационен модул и др. Те са широко използвани в производството на пластмаси, опаковки, текстил, хранителни продукти, медицински, фармацевтични, опазване на околната среда, общински, печат, строителни материали, асансьори, централна климатизация, прецизни CNC машини и други индустриални контролни среди.Haiwell е идентифицирана като високотехнологична и софтуерна компания в строго съответствие с изискванията на ISO9001 за системата за качество. Ние се застъпваме за "Собствените инвоции, високо качество". Haiwell има пълни права върху интелектуалната собственост върху своя хардуер и софтуер, можем да предложим персонални услуги, които да отговарят на нуждите на различни отрасли.


Kasi Automation е оторизиран дистрибутор на програмируеми логически контролери Haiwell, HMI и SCADA в България и Румъни.


Haiwell Certificate for Kasi


За повече информация посетете Haiwell.bg

© © 2019 КАСИ Аутомейшън. Всички права запазени.