Joomla 2.5 Slideshow created by users based hosting reviews hosing guide and ratings.

NACHI MZ07

Световно стартиране на MZ07, най-бързият в света

Лек и компактен робот

NACHI Fujikoshi разработи MZ07, най-бързия в света лек и компактен робот (с товароподемност 7кг ) който е на пазара в цял свят от 2 Септември. Този продукт на NACHI е като отговор за очакванията за автоматизация и роботизация както в традиционните области на автомобилите и промишлените машини, но и в по-разнообразни отрасли като електрониката, хранително вкусовата и други.

1.Търсенето на пазара
Търсенето на роботизация се увеличава, тъй като производствата имат за цел да повишат качеството и да намалят разходите чрез намаляване на работната сила чрез автоматизация. По-специално, търсенето на компактни роботи за обработката на ръчни задачи, транспортирането на малки предмети, сглобяване, опаковане и кетъринг и др. Това ще се отрази още повече на нововъзникващи нации в лицето на стръмно нарастване на разходите за труд.

2.Характеристики на MZ07

1.Подобрена производителност.
Използвайки леко и твърдо тяло и нашата независимо разработена технология за управление, те постигат най-бързата скорост на работа в света, увеличавайки скоростта от предходните модели с 37%. Това допринася за повишаване на производителността в широк спектър от приложения.

MZ07

2.Компактен и широк обхват на движение
Макар че имат компактна площ на инсталация, по-малка от лист хартия с формат A4, МZ07 имат и при максимална товароподемност от 7кг. Преносимостта му (основна маса на машината е около 30 кг.) и пространственият дизайн с широк диапазон на движение означава, този робот може лесно да бъде инсталиран на ново оборудване или да се използва за подмяна на робот на вече съществуващо оборудване.

3. Интелигентно оформление на кабела
Кухата китка улеснява поставянето на проводници и кабели на части, монтирани в края на китката, като ръка. Всички кабели преминават през кухия интериор на, което значително намалява риска от намеса в периферното оборудване.

4. Високата устойчивост на прах и вода е стандартна характеристика
Защитата от прах и вода е подсилена както в тялото ката и китката (нивото на защита е IP67). Това позволява на робота да работи в неблагоприятна среда.

5. Широка гама от опции и гъвкави възможности за инсталиране
Седем вида стандартизиране ръце (по избор) и приложения като визуални/силови сензори могат да бъдат избрани ръчно, за да се поддържат различни нужди; В допълнение към монтажа на пода може да се избере стенен монтаж, окачване на тавана или наклонен тип инсталация.

6. "CFD", компактен, много функционален контролер
NACHI са комерсиализирали CFD компактния контролер, за да поддържаме MZ07. Тя може да бъде инсталирана вертикално, като по този начин помага да се спести място. Като стандарт са осигурени функции като PLC за управление на системата, включително периферно оборудване и офлайн симулационен инструмент, които предлагат висока функционалност и лекота на използване.

7.Прерабтваем външен вид
Общата леко заоблена форма и линията и оцветяването на рамото дават на MZ07 стилен и оригинален външен вид, който го отличава от предишните модели NACHI-Fujikoshi.

© © 2021 КАСИ Аутомейшън. Всички права запазени.