Joomla 2.5 Slideshow created by users based hosting reviews hosing guide and ratings.

Каси Аутомейшън е Системен Интегратор на Индусофт

 

InduSoft ® е мощен HMI и SCADA софтуер, с иновативни инструменти за бързо изграждане на операторски интерфейс, SCADA, HMI и покрива  широк спектър от индустрии, включващи:

 


Основана през 1997 г., InduSoft има повече от 125,000 човешки машинни интерфейса и SCADA системи работещи в целия свят.

InduSoft Web Studio™

InduSoft Web Studio е една наистина уникална развойна среда, като и рънтаим софтуер, който включва всички потребителски инструменти,  нужни за създаването на SCADA HMI приложения, ООЕ  интерфейси. Този изключително гъвкав пакет позволява на потребителите веднъж да разработват приложения и след това да ги прилагат на всяка операционна система поддържана от Microsoft, включително Windows CE, Windows Embedded, Windows 7 и Windows Server издания.

InduSoft Web Studio осигурява достъп до данни от всяко място, включително персонални компютри, вградени устройства, мобилни устройства и отдалечени уеб браузъри.

InduSoft Web Studio включва над 240 драйвери за всички големи производители на PLC, включително Siemens, Beckhoff, Omron, General Electric, Mitsubishi, Schneider, Рокуел (Алън Брадли) и др. InduSoft Web Studio предлага OPC UA и OPC Xi комуникация, както и OPC Classic (DA и HDA). Функциите за сигурност позволяват на потребителите да се възползват от Active Directory на Microsoft, с помощта на LDAP протокол.

Потребителите могат лесно да се свържат с всяка база данни на SQL, а новите интерфейси за конфигурация за FTP и SNMP позволяват бързо да конфигурирате мултимедийни аларми и доклади,  които могат да се изпращат по електронна поща,  смартфони  или принтер.  InduSoft Web Studio предлага свобода за развитие на SCADA и HMI приложения,  които могат да бъдат лесно и бързо инсталирани на всяко поддържащо ги устройство.

 

InduSoft CEView ™ е първото в света пълно контролно управление,  процес мониторинг и операторски интерфейсен софтуер за използване с Windows CE и мобилна операционна система. IWS е напълно съвместимо, което означава, че приложение, създадено за Windows Mobile устройство може да се инсталира  върхуWindows Server Edition, и обратното. InduSoft CEView е с пълната функционалност на HMI SCADA софтуер с малки размери.

InduSoft CEView е с малки размери, подробен SCADA и HMI софтуер специално проектиран за Microsoft Windows Embedded платформи. Той напълно се възползва от вградения хардуер и на операционната система там където е инсталиран.

 

 

© © 2024 КАСИ Аутомейшън. Всички права запазени.